Poznati sastavi za meč u Mostaru: Zrinjski ofanzivno na Jedinstvo

Plemići su apsolutni favoriti

Poznati sastavi za meč u Mostaru: Zrinjski ofanzivno na Jedinstvo

Samir Mlaćo, foto: Admin Čaušević

Sloga je jučer savladala Posušje 2:0 i izborila plasman u polufinale Kupa naše zemlje.

Danas se igraju dva meča četvrtine finala, a sutra jedan, pa će sve biti kompletirano i znat ćemo koja četiri tima će igrati u polufinalu.

Od 15:30 sati danas igraju Zrinjski i Jedinstvo. Po teškom terenu Plemići su u Bihaću slavili 1:0, te tako napravili korak bliže prolazu dalje.

Danas sve mogu ovjeriti pred svojim navijačima i jasno je da su apsolutni favoriti. Jedinstvo je u borbi za opstanak u Prvoj ligi FBiH, remizirali su Bišćani u 16. kolu protiv BFK Simm Bau (1:1), a u nedjelju će ugostiti tuzlansku Slobodu i tražiti tri vrijedna boda.

Treneri Željko Petrović i Nedžad Žerić su odredili početne postave:

HŠK Zrinjski: Karačić, Brekalo, Zlomislić, Kiš, Mulahusejnović, Malekinušić, Hrvanović, Lukanić, Šunjić, Memija, Magdić.

Oglasi

NK Jedinstvo: Bilić, Alibegović, Stojnić, Jašarević, Imamagić, Jusić, Kojić, Zarić, Smailović, Mizić, Hadrović.

Podsjetimo, Zrinjski je poražen proteklog vikenda od Borca 1:0 i čini se da će nova titula prvaka ostati samo san za Plemiće.

Borac sada ima sve u svojim rukama, ali Zrinjski želi trofej u Kupu naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Danas od 17:30 sati na Koševu igraju Sarajevo i Borac, dok sutra meč u Mostaru igraju Velež i Široki Brijeg. U Banjoj Luci je u prvom meču bilo 0:0, dok je u duelu Širokog Brijega i Veleža domaćin slavio 2:1.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi