Iz Zrinjskog objavili u kojim dresovima večeras igraju protiv Borca

Nova garnitura

Iz Zrinjskog objavili u kojim dresovima večeras igraju protiv Borca

Endin Čaušević

Peto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine će biti kompletirano večeras derbijem između Borca i Zrinjskog.

Borac i Zrinjski igraju veliki derbi na Gradskom stadionu u Banjoj Luci, a meč je na rasporedu večeras od 20 sati.

Jasno je da nas očekuje mnogo uzbuđenja u večerašnjem meču ekipa od kojih se očekuje da se bore za sami vrh tabele.

Borac nije baš najbolje otvorio sezonu jer imaju trenutno dva boda iz tri utakmice, dok je Zrinjski na skoru od sedam bodova iz također tri odigrane utakmice u dosadašnjem dijelu sezone.

Pred večerašnji meč u Banjoj Luci iz Zrinjskog su objavili da će igrači mostarskog kluba večeras debitovati u gostujućoj garnituri dresova koja je planirana za ovu sezonu.

"HŠK Zrinjski večeras u Banjoj Luci igra derbi protiv FK Borac, a u tom ogledu naša momčad prvi put će zaigrati u novoj gostujućoj garnituri za sezonu 2021./2022. Bijeli dres krase srebrne linije modernog dizajna, sivi logotip našeg tehničkog sponzora Macron Hero i najvažnije - jednobojni sivi klupski grb koji prati boje dresa".

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, ljudi stoje, na otvorenom i tekst

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"HŠK Zrinjski i Macron su uoči ove sezone produljili suradnju do 2024. godine, tako da ćemo uskoro moći predstaviti i novi prepoznatljivi domaći bijeli dres s crvenom lentom!", poručili su iz Zrinjskog.

HŠK Zrinjski večeras u Banjoj Luci igra derbi protiv FK Borac, a u tom ogledu naša momčad prvi put će zaigrati u novoj...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Monday, August 16, 2021
Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ekspert
Lijepi...zanimljivo da je Zrinjski imao tj. ima drugu varijantu godinama, u kojima jako rijetko igra domaće prvenstvo, iz razloga jer većina ekipa ima tamne dresove ili plave, tako da najčešće igramo u prvoj varijanti sa lentom. Tako je bilo sa crnim dresovima sa crvenim i bijelim prugama i sa plavim, u kojima smo igrali europu preklani i lani. Valjda ima i novi plavi dres, a vrijeme je i za redizajn bijekog dresa sa lentom.
9 1
Zaccheroni
Opanci iz Muđugorja
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi