Jalovost Plemića na gostujućim utakmicama

HŠK Zrinjski: Panike nema ali zvona na alarmima su se oglasila

11

Komentari (11)

milivoje
Ma kakvi alarmi,najskuplja ekipa u istoriji PL u 8.kola doživjela 3 poraza,tu ne leti samo trener,nego svi u kompletu!!!
AnijakManjo
Raspad sistema, otiso zrinjski na onaj svijet.
nemozetako
Lagani pocetak kraja. Ono sto Velez nije uradio pocetkom 2000, a imao priliku (udijelio sadaku) komsijama, treba da urade svi zajedno udruzenim snagama. Siroki lagano gubi konce, a propast Aluminijskog lagano pocinje da ostavlja trag i na Zrinjski koliko god se bunili i prsili da nije tako. Jos uvijek je lijepo biti Ultras, kako ce tek lose biti u skorije vrijeme.
1capljinac
Što se balijetina nada da ce Hrvati pasti hahahaha Još nisi skontao da muslemani BiH nisu za sporta, vječite baražlije
nemozetako
Pricaj sta hoces, ali pitanje je da li su slabiji rezultati Sirokog, a ponajvise Zrinjskog nastali "slucajno" kad i propast Aluminijskog, ili je to ipak uistinu slucajnost ostaje da se vidi mnogo brze nego sto se nadate, samo bojim se bice jako bolno i stresno. Davno sam napisao, a i sada cu. Odabirom Komsica za hrvatskog clana predsjednistva Zrinjski nece vidjezi titule ni blizu, a aBd tako ce i u buducnosti da bude.
1capljinac
Kako misliš slabiji rezultati Zrinjskog? U Europi sasvim solidno, u ligi 4 boda minusa a tek počelo. A to za Komšića, hahahaha pa prijatelju kakav je on faktor konkretno reci ti meni za jednog prosječnog poljoprivrednika koji radi u državnoj firmi? Nikakav, kao i Dragan! Al da ne bi bilo zabune, ničija nije do zore gorila :)
nemozetako
Vidices na kraju sezone sta znace slabiji rezultati Zrinjskog. A szo se Komsica politika je ****n stvar, cas si gore cas si dole, pa Komsic je medu prvim za propast Aluminijskog sto se odrazava na Zrinjski
Ludilo_brale
Ti si bolestan , EP HZ-HB , JP Vodovod , HT Eronet , PPD itd itd .. To su sponzori o kojima Vrapčićari sanjaju , a gdje je lova cirka 300tis. € svake god od Europe , uz to prodamo i po kojega igrača .. Gledaj ispred svojih vrata , crknut ce te ovako od zavisti.
nemozetako
ko vas bola ****, i elektroprivreda vam je u kurcu. a ako mislite da je ibanez neko pojacanje, grijesis. levat lik nema 3 ciste u glavi. i lendric je bio pojacanje a sad vam pare uzima za nista
Samoiskreno
Igraci ne zele HARI VUKASA! Direktno iz usta Curjurica i Lendrica..
milivoje
Jel to Čurjurić počeo dizati bune?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.