12

Komentari (12)

starigrad
Realist
Sutra smo znači jači za Filipovića. Covjek kad ubacuje lopta ide blize vojničkom nego šesnaestercu, ako stajanje pogodi kazu da je bio blizu
VelikiMislilac
Prosjaci i sinovi nazvase se plemici. Stizu starosjedioci, tiho sutra, polahko da ih ne naljutite, sa puno obzirnosti i postovanja.
VelikiMislilac
Pa evo sad im nije popularna vera, sad ih zbog nje neznalice nazivaju nazadnim, evo sad im se o glavi radilo zbog vere. Da su ikad bili prodane duse sad bi je prodali da spase zivu glavu, al jok ni za zivu glavu. Nego pusti veru otice daleko, a donji si na tu temu. Nego polahko sjutra boj se razjarit ces starosjedioce, koliko god postovanja sjutra, nije puno. Usput, cemo je jedna rijec.
GuiliDamou
Ahmed Imamović
az6a08
FORZZZA VELEŽ
Dena33
Klackalica
Idiote nenormalni
velez mo
Hajmo bijeli da se igramo,igramo,igramo,joj kad vas mlatnemo
Dena33
Ti i vaši fašisti sa Heliodroma. Cao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.