Nešto se sprema: Zrinjski je zakazao vanredni press!

Za 13 sati

Nešto se sprema: Zrinjski je zakazao vanredni press!

A. Čaušević

HŠK Zrinjski prolazi kroz sjajan period. 

Stvari u mostarskom klubu odlično funkcionišu kako na terenu tako i van terena. 

Popularni Plemići su u ponedjeljak počeli s pripremama za proljetni dio sezone u kojem će prioritet biti osvajanje titule prvaka BiH. 

U Zrinjskom planiraju planiraju napraviti dodatni iskorak zbog čega su pripremili još jedno iznenađenje za svoje navijače.

Naime, za danas u 13 sati je zakazan i vanredni press na stadionu Pod Bijelim brijegom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U taboru Plemića su za sada "zakopčani do grla", ali ne isključuje se mogućnost da bude predstavljeno još jedno zvučno pojačanje. 

Podsjećanja radi, ranije su za Zrinjski potpisali Irfan Hadžić i Petar Bojo, a njihovim stopama bi mogao i veliki talenat zagrebačkog Dinama, Niko Janković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Objavljuju da prelaze u hrvatsku nogometnu ligu i da odlaze iz BiH . To bi bilo najpravednije kada je ovaj fasisticki klub u pitanju . Finansiran nelegalnim novcem , Svinjski je najodvratniji klub na svijetu . Sramota je da postoji ikako .
14 10
Darkwood
Bravo Zrinjski, nikad nije kasno. Čovjek kad pogriješi pa se pokaje znaci da je sebe u ogledalo pogledao i priznao na greški i usput naučio. Znaci jedva čekam da vidim kasnije kako se javno izvinjavate Velezu, Mostaru, građanima BiH i pogotovo svojim navijačima, kako ste nasilno ukrali stadion od velez ...woow
12 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi