Htio zabiti gol škaricama, pa brutalno nokautirao protivnika i dobio direktan crveni karton

Szczepanski izgubio svijest u zraku

Htio zabiti gol škaricama, pa brutalno nokautirao protivnika i dobio direktan crveni karton

Endin Čaušević

Jagiellonia i Warta igraju trenutno meč 23. kola poljske Ekstraklase.

Nakon prvog poluvremena nije bilo golova na ovom meču, ali je utakmicu obilježio trenutak iz 24. minute kada je igrač domaće ekipe Bogtan Tiru dobio direktan crveni karton.

Domaći su imali šansu nakon prekida da zaprijete, ali na kraju su završili s igračem manje. Nakon centaršuta lopta je došla do Tirua koji je pokušao škaricama da postigne pogodak.

No, nažalost udario je nogom u glavu protivničkog igrača koji je nokautiran ostao da leži na terenu, a igrači oba tima su sudiji pokazali da što prije pokaže ljekarskoj ekipi da dođe na teren.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Na kraju je Tiru dobio direktan crveni karton jer je žestoko udario Szczepanskog koji nije bio u mogućnosti da nastavi utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi