Hudson-Odoi odbio bogatstvo zbog Bayerna?
Mlada zvijezda ima ugovor s Bayernom do 2020. godine, ali ne želi da produži saradnju

Ne zanima ga ugovor u Chelseaju

Hudson-Odoi odbio bogatstvo zbog Bayerna?

E. Škorić

Callum Hudson-Odoi stvara probleme Chelseaju, pošto je odbio da potpiše novi ugovor.

Hudson-Odoi se već dugo vremena povezuje s Bayernom, a i sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić je potvrdio kako njemački klub želi da dovede ovog 18-godišnjeg igrača.

Krilnog nogometaša u Bayernu vide kao zamjenu za Arjena Robbena, no Chelsea svim silama želi da ga zadrži, pa je neizvjesna njegova situacija.

Sada Sky Sport tvrdi kako je Chelsea ponudio 85.000 funti sedmično mladom nogometašu koji bi za četiri sezone zaradio 35 miliona funti.

Ni to Calluma nije natjeralo da potpiše vjernost Plavcima, što znači da bi karijeru mogao nastaviti u Bayernu, što je igrač ranije i sam potvrdio.

Maurizio Sarri ljut na Bayern

"Mislim da to nije profesionalno. Oni govore o igraču koji je pod ugovorom sa Chelseajem, mislim da tako pokazuju nepoštovanje prema našem klubu. Veoma sam zadovoljan sa Callumom kao igračem, stalno napreduje. Mora još poraditi na kretnjama bez lopte. Volio bih ga imati na raspolaganju u budućnosti", istakao je Maurizio Sarri nedavno,

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema riječima ESPN-ovog Toma Hamiltona, Bayern je nedavno uputio i četvrtu ponudu za mladog fudbalera Chelseaja i to u iznosu od skoro 40 miliona eura.

Hudson-Odoi ima važeći ugovor s Chelseajem do ljeta 2020. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi