Hughesa koštao remi sa Unitedom
Nije se proslavio iskusni stručnjak na klupi Svetaca

Southampton u potrazi za trenerom

Hughesa koštao remi sa Unitedom

Samir Mlaćo

Southampton je u subotu remizirao protiv Manchester Uniteda 2:2, iako je vodio 2:0. Ipak, United se vratio, a u drugom poluvremenu nije bilo uzbuđenja. 

Ovaj remi koštao je posla trenera Southamptona Marka Hughesa (55) koji je dobio otkaz. Ova informacija potvrđena je na stranici popularnih Svetaca.

"Potvrđujemo da je raskinut ugovor sa Hughesom, a osim njega klub su napustili i njegovi pomoćnici Niedzwwiecki i Mark Bown", stoji na zvaničnoj stranici.

Iz Southamptona su se zahvalili Hughesu i njegovom stručnom štabu na doprinosu u proteklom periodu, te istakli da sada kreću u potragu za trenerom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj iskusni stručnjak je u martu sjeo na klupu Svetaca, a u 27 utakmica je upisao pet pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi