Hummels: Engleska može osvojiti Euro

Smatra njemački fudbaler

Hummels: Engleska može osvojiti Euro

Reprezentacije Njemačke i Engleske sutra će na Olimpijskom stadionu u Berlinu odigrati prijateljsku utakmicu. 

Ovaj okršaj za obje reprezentacije biti veliki test, a uoči utakmice defanzivac Mats Hummels je pohvalim riječima govorio o Engleskoj koju smatra jednim od favorita za osvajanje Evropskog prvenstva u Francuskoj. 

"Po mom mišljenju Englezi su jedni od najvećih favorita za osvajanje naslova. U timu imaju jako puno sjajnih mladih igrača, a kroz kvalifikacije su uspjeli složiti i odličan tim", kazao je Hummels i potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ovo će za nas biti maksimalni test i dat će nam do znanja gdje stojimo. Vrlo važna utakmica, iako moram istaknuti da će Evropsko prvenstvo ne osvaja na proljeće", poručio je njemački reprezentativac kojeg u posljednje vrijeme često povezuju sa prelaskom u Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi