Hurem: Nastavit ćemo igrati dušom i srcem

Nakon velikog uspjeha SFK 200

Hurem: Nastavit ćemo igrati dušom i srcem

E. Čaušević

Nakon pobjede SFK 2000 Sarajevo na Parnuom i plasmana bh. prvakinja među 32 najbolje evropske ekipe, trenerica Samira Hurem se obratila predstavnicima medija.

Hurem ističe da je SFK 2000 napravio veliki rezultat:

"Čestitam igračicama i svom stručnom štabu. Mnogo smo radili kako bismo došli do ovog rezultatu. Hvala i NS/FS BiH što su nas podržali i bili naša snaga. Ponosna sam na ove igračice. Prvi put idemo u drugi krug Lige prvaka sa maksimalnih 9 bodova i to je veliki rezultat za nas, kao i za ženski fudbal u BiH".

Na pitanje koga bi željela za protivnika u narednom kolu Samira Hurem je odgovorila:

"Između ostalih, potencijalni protivnici su Barcelona, Manchester City, PSG.Svejedno je koga ćemo izvući, mi ćemo u svakom slučaju dati sve od sebe, igrati srcem i dušom i vidjećemo šta će biti. Možda se i pojačamo sa još nekim igračicama, ali sada je najvažnije da se odmorimo i spremimo za 1/16 finala Lige šampiona".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi