Huseina Balića žele četiri kluba
Foto - EPA

Austrijanac bh. korijena

Huseina Balića žele četiri kluba

M. Šljivak

Austrijski fudbaler bh. korijena Husein Balić (25) vjerovatno će narednog ljeta napustiti redove LASK-a iz Linza.

Ovaj 25-godišnji krilni fudbaler privukao je veliku pažnju odličnim nastupima u dresu LASK-a, pa je interes za njegove usluge ogroman.

Četiri tima su itekako zagrijana da ga dovedu. Ima ponudu iz Premiershipa od strane Southamptona, te iz Championshipa od strane Brentforda.

Pored engleskih klubova interes pokazuje i škotski velikan Celtic, te MLS ekipa LA Galaxyja.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

LASK planira zaraditi oko dva miliona eura za usluge ovog fudbalera i to je cijena ispod koje ga neće pustiti s obzirom na to da je ugovorom vezan do ljeta 2024. godine.

Balić se ranije povezivao sa reprezentacijom BiH, ali kako je poziv izostao, prihvatio je poziv A tima zemlje u kojoj je rođen i upisao je jedan nastup za Austriju.

Top Komentari

Amarinho
Izdajnik
4 0
user1583752673
I sto pisete vi o njemu!?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi