Fudbaler bh. porijekla se našao na spisku druge reprezentacije, čini se da je izgubljen za Zmajeve

Nalazi se u odličnoj formi

Fudbaler bh. porijekla se našao na spisku druge reprezentacije, čini se da je izgubljen za Zmajeve

Admin Čaušević

Nije nikakva novost kada fudbaleri rođeni u BiH ili oni koji vode porijeklo iz naše zemlje zaigraju za neku drugu reprezentaciju.

Takvih slučajeva je bilo u prošlosti, a prema svemu sudeći bit će i u budućnosti. Posljednji primjer jer Husein Balić.

Balić posljednjih mjeseci igra odlično u dresu LASK-a, a selektor Austrije Franco Foda je odlučio da ga pozove za novembarsko okupljanje.

Krilni fudbaler će konkurisati za mečeve protiv Sjeverne Irske i Norveške u Ligi nacija, a ukoliko bi zaigrao na jednom od dva susreta onda bi definitivno bio izgubljen za bh. reprezentaciju.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"U posljednjih nekoliko sedmica i mjeseci igra dobro. Zaslužio je poziv. Želimo mu dati priliku", obrazložio je Foda svoju odluku.

Top Komentari

Make075
Bolji Duljaaa
0 7
Zaštita Identiteta
Pa po novim FIFAinim pravilima mora igrati u dvije takmičarske utakmice da bi postao izgubljen...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi