18

Komentari (18)

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Od****us seljacino iz simin hana
Ajax11
Ušao u savez i odmah druga prica— a još boli ispadanje iz Kupa-Naravno da nece doci
emadsarajevo2021
Kakva bolan 2 miliona. Čovjek zvanično prijavio 800 hiljada maraka za godinu. Vidi završni račun za licenciranje na stranici saveza. Od toga 400 hiljada za Plate ispade da su igrači imali 700 KM platu. Smiješno. Kako se to zove? Pranje para ili prevara države ili utaja poreza. Samo ovaj portal piše o nekom ulaganju i papci se uhvate. Uložio u dresove i lopte da pokupuje glasove da dodze u Izvrsni odbor
fukaraslana
Trebali ste otici Sloboda i Tuzla city jer to je za vase dobro a dobili ste teren pa sad sutite
kurjak
Sad shvatite Tuzlake koji su skontali ko je i šta je mislio dotični gospodin pa su ga odi****li.Glumac, ali je pročitana knjiga.
Bosansko
A sta je trebalo da uradi Husic?? Da ide na sastanak da spasava FK Sarajevo?? A gdje su oni bili kada je prosla sezona prekinuta zbog corone i jedino se u Bih nije igralo..Sarajevo je tada bilo za to da se prekine jer je tako bilo sampion !!! Sad im gori pod nogama i traze pomoc od klubova koje su tad ostetili,pa normalno je da Husic ne zeli da bude uz njih .
vence
Jedino se u BiH nije igralo? aj malo provjeri, pa onda opet :D
Bosansko
Pa nije bas jedino sli svi u okruzenju su igrali tako da smo i mi mogli ..ali se nije igralo jer je Borac tako zelio a Sarajevo ga oberucke podrzalo jer je imalo svoj interes bili su prvi na tabeli,a to sto je Husic ulozio u toj sezoni svojih 2 mil km iz svog dzepa to Sarajevo nije interesovalo,vratilo im se sad sve kao bumerang.
unioni
Udruzenje nije losa ideja, samo nema nikakve logike sada da se pravi kada su ih spustili sa prvog mjesta, to se treba sacekati kraj sezone kada se stvari smire sjesti fino svi klubovi i rijesit ovu situaciju. Ne moze smiksat kolac za par minuta i ocekivati da bude fenomenalan.. Sacekati "odmor (kraj sezone)" i odraditi sastanke i neka se svaki klub angazuje, samo nema potrebe za ovim vrijedanjem pitara na ostale klubove i ostale navijacke grupe radi odbijenog poziva.
abaljic7
Puno obečanja od Husića, svi mi iz Tuzlanskog kantona smo više očekivali barem pola od onoga kako je govorio prije izbora. Nigdje ga otkako je ušao u savez.
Kupusar
Koja mrznja prema Sarajevu,dno dna.Jedva cekaju neku vrstu krize u nasem najvecem klubu,da se salju ponizavajuce poruke.E sad Sarajevo ne treba vam veci motiv,vidjeli ste gdje bi vas voljeli vidjeti.
fantasma
Sad trebamo potrositi 100 milja na sudije i svima im se posrat u usta. Kad hocete kvarno, hajmo kvarno!
Bosansko
A do sada je bilo posteno sa vase strane??!!! Pokvareno da gore ne moze
Chico
Jado jadni. Ulizujes se Savezu sad kad si upao u Vicin IO. Pristao si na igranku, da Borac bude sampion
HUNTER
Treba ga malo i propitati opere li se koja para, ko ga štiti iz murije, a trebao je i on koju progovoriti kad su popadali Prolić i kompanija?
emadsarajevo2021
Sad Husic brine za institucije a kad je sa autobusima dolazio da prekine sjednicu Izvrsnog odbora Federacije bila je druga priča
tcity055
Što bi mu sad smetalo kad se i on nešto pita. Pa Sarajevu ,20 godina nije smetalo. Tek sad kad više nisu privilegovani smeta im.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.