Husić: Za preokret je nedostajalo malo sreće

Iskusni čuvar mreže

Husić: Za preokret je nedostajalo malo sreće

Samir Mlaćo

Budućnost je remizirala u subotu sa Olimpikom (1:1).

 Gosti su prvi poveli, no domaći se u drugom dijelu vraćaju u igru i na kraju su bili bliže pobjedi.

Na golu Banovićina je bio iskusni čuvar mreže Muris Husić.

"Što se tiče same utakmice mislim da možemo bit zadovoljni prikazanom igrom ali i samim rezultatom s obzirom da smo igrali protiv jedne kvalitetne ekipe koja nema poraza i glavni je kandidat za prvo mjesto. Imali smo nekoliko dobrih prilika i za potpuni preokret, ali nam je nedostajalo malo sreće što je protiv ekipe kao što je Olimpik svakako bitan faktor", kazao je Husić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Denis Mujkić je zbog nesporazuma sa Upravom klub već dva meča van konkurencije, tako da rukavice 'zadužio' Husić. Zadovoljan je kako sve protiče, a pohvalio je i mladog čuvara mreže Hadžića.

Budućnost u narednom kolu gostuje GOŠK-u iz Gabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti