Mujkić 'zakuhao' sa čelnicima Budućnosti, ni danas ne brani?

Iskusni golman sklonjen s gola

Mujkić 'zakuhao' sa čelnicima Budućnosti, ni danas ne brani?

Na golu Budućnosti iz Banovića najvjerovatnije ni danas neće stajati Denis Mujkić.

Iskusni Mujkić dres Budućnosti nosi od 2013. godine i jedan je od vođa u svlačionici ovog federalnog prvoligaša, a imajući u vidu to, bilo je prilično iznenađujuće što ga nije bilo u sastavu protekle sedmice.

U meču s Bratstvom na gol Budućnosti umjesto Mujkića je stao 40-godišnji Muris Husić, što se odrazilo i na sam rezultat u Gračanici (3:1), a nekadašnjeg člana reprezentacije BiH najvjerovatnije neće biti ni danas u sastavu kada Banovićani igraju s Olimpikom.

Navijači su u prvi mah mislili da se radi o povredi, no ispostavilo se da razlog zbog kojeg je sklonjen leži u sukobu na relaciji "Mujkić - Budućnost'. Klupski čelnici navodno nisu ispoštovali određene stvari koje su imali prema Mujkiću, što je na kraju eskaliralo i dovelo do toga da je danas ovaj golman na izlaznim vratima kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Budućnost trenutno ne igra baš najbolje, u posljednjih pet utakmica ostvaren je tek jedan trijumf, pa se samim tim ozbiljno drma stolica i treneru Muneveru Rizviću.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi