15

Komentari (15)

rodjak
TC ima veze sa Tuzlom ko sto zrinjski sa Mostarom,dakle nikakve,niti to mozes viditi po grbu kluba ni po istoriji ni po navijacima ,a zrnjiski cak ni po imenu madjarskom nema nista sa Mostarom,a ovi haj dobro i nekako stavili su u imenu Tuzlu da lice na tuzlake.Zato ova dva kluba imaju fine odnose,slicni su ; ) Duel izmedju TC i zrinjskog je duel laznjaka ccc
Mepa
Volim Slobodu kao Tuzlak uvijek ce biti u srcu. Problem Slobode sto su tu desetljecima „nehl****ri“ Tuzla city je zdrava sredina gdje jedan covjek svojim sredstvima ulaze i zeöi napraviti nesto korisno za grad ljude. Uzmimo primjer da sva djeca tu dzaba mogu trenirati to se rijetko gdje danas cuje.
Probisvjet
Sigurno najbolji trener u BiH.
VenamaHrabrih
Čime dokazuješ svoje tvrdnje? Šta znači sigurno?
rabodimis
@VenamaHrabrih Titulama ? To ne pije vode kod tebe ? Hajmo malo bit realni, ko to ima vise trofeja od njega ? ...i to nisu bili morzovi "trofeji".
Grohot
nemoj samo srljat
fantasma
“Sve je moguce” kad dolazi. Na kraju sezone je “sta je tu je” .
gallardo.la
Pa dobro, sljedecu sezonu mu treba pikat, dok on to poslozi. Ima pare, ima slobodu, mogli bi lijepu pricu napraviti
user1571956549
Otjerat ce kao i pitari hahahahah propalitet...
user540
Oni hoce titulu, naravno ne ove godine, Azmir dosta ulaze, da li ce sta biti od toga vrijeme ce pokazati...al opet nama iz Tuzle zna se koji je prvi klub, naprijed Slobodo
SonPen1946
Zar se ovi iz Siminog Hana vode kao Tuzlaci ? haha A vama pravim Tuzlacima zelim svu sportsku srecu (osim kad igrate protiv nas).
user1604155860
Samo FK. SLOBODA
Milos1312
a sta su to vanzemaljci?
Simin Han je predgrađe grada tuzle, sve je to Tuzla, nikad se ne zna mozda u nekoj daljoj buducnosti Tuzla City bude klub broj jedan ispred Slobode, sve se mijenja i sve je moguce, eto nekada prije ovog rata u BH, ko je cuo za Siroki Brijeg i Zrinjski, nije cuo niko, a gledaj sada ti si klubovi izlazili i na evropskoj sceni, to moze biti i sa Tuzla siti i da Sloboda bude u sjenci Tuzla Citija.
vanzemaljac
nemoj ti meni ništa protiv vanzemaljaca!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.