Hvala Hajduče! Poljaci se zahvalili na bh. fudbaleru

Igra odlično u Pogonu

Hvala Hajduče! Poljaci se zahvalili na bh. fudbaleru

Kupovina u Hajdukovom izlogu za Pogon iz Szczecina ispostavila se kao više nego dobar potez.

Poljski tim je sa Poljuda doveo Zvonimira Kožulja koji je u prošloj sezoni briljirao, a sa sjajnim igrama nastavio je i u novoj takmičarskoj godini. U dvije utakmice dva puta je bh. fudbaler tresao protivničku mrežu i pritom jednom asistirao.

Sjajna statistika, očekivano, bila je dovoljna da se Kožulj ponovo nađe u najboljoj momčadi Ekstraklase, a osim njega u prošlom kolu se istaknuo i Dante Stipica, još jedan Hajdukov bivši član, koji je do Pogona došao nakon kratke epizode u CSKA iz Sofije.

U to ime Pogon se na društvenim mrežama zahvalio 'Bilima', napisavši "Hvala Hajduk" na poljskom jeziku uz objavu momčadi 2. kola Ekstraklase.

Pogon na pogon nekadašnjih Hajdukovih igrača...

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Torcida78
Torcida Split
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi