Hysaj za 20 miliona eura u Atleticu

Napušta Napoli

Hysaj za 20 miliona eura u Atleticu

Edmir Škorić

Desni bek Napolija Elseid Hysay potpisat će za Atletico Madrid u narednim danima.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis pristao je da proda Hysaja za 20 miliona eura, iako je prvobitno tražio 25 miliona.

Albanski reprezentativac u Madrid dolazi kao zamjena za Filipea Luisa kome je istekao ugovor i na kojeg trener Diego Simeone više ne računa.

S obzirom da može da igra i na lijevoj i desnoj strani i na ukupnu vrijednost, Hyaj se ispostavlja kao dobra opcija za Madriđane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Povezivao se i sa Juventusom zbog bivšeg trenera Maurizija Sarrija, čak je bilo i interesa iz Manchester Uniteda, no na kraju se odlučio za Atletico.

Čini se da je ovo posebno ljeto za ovog momka, budući da se ovog vikenda i oženio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi