"I bez Guardiole Barcelona bi u to vrijeme bila sjajna"

Smatra legendarni Bugarin

"I bez Guardiole Barcelona bi u to vrijeme bila sjajna"

S. Mlaćo

Legendarni Bugarin Hristo Stoichkov smatra da Pep Guardiola nije imao težak posao u Barceloni.

Guardiola je sa Barcom od 2008.do 2012. osvojio svo što se može osvojiti i sigurno je to generacija koja će se dugo pamtiti.

Stoickov smatra da je Guardilo dočekao sistem koji je bio savršen.

"Pepov posao je bio lagan jer je savršeno upoznat sa infrastrukturom omladinskog pogona. Rijkaard je stvorio momčad koju je on preuzeo. Messi je već debitirao, a bili su tu i Deco, Ronaldinho, Henry, Puyol... Barcelona bi u to vrijeme ostvarila sjajne uspjehe i bez njega", smatra Stoichkov.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bilo je par igrača koje je morao prodati, a stigli su Pedro i Iniesta. Messi je dobijao sve veću priliku i ekipa je bila kompletna", dodao je on.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dtox
Normalno.Guardioli se posrecilo i onda posle toga samo kupi pjenu - rekordmeister u njemackoj - plasticari u engleskoj gdje samo ga moze zaboliti prst od pokazivanja koje igrace treba dovesti. Sljedeci korak Gurdiole moze biti juventus, psg ili povratak u barcu u paketu sa Gaymarom i opet da kupi pjenu.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi