I bivši selektor BiH među kandidatima za trenera Dinama

Modrima treba novi trener

I bivši selektor BiH među kandidatima za trenera Dinama

E. Škorić

Dinamo nastavlja potragu za novim trenerom i sa Modrima se povezuju neka velika imena.

Čak je Dinamo imao želju dovesti Niku Kovača, bivšeg trenera Bayerna i Eintrachta Frankfurta, ali je nekadašnji hrvatski reprezentativac ipak prihvatio ponudu Monaca.

Na Maksimiru nastavljaju s potragom, a jedan od kandidata je i nekadašnji trener Zagrepčana Vahid Halilhodžić, ali i bivši selektor BiH Robert Prosinečki.

Robi je bivši igrač Dinama, jedna od legendi kluba, a sada radi u Turskoj, mada su sve prilike da neće uspjeti da spasi Kayserispor ispadanja u 2. ligu.

Vaha ima bogat ugovor s Marokom i on je manje realna opcija za Dinamo, Matjaž Kek je prethodno odbio jer radi kao selektor Slovenije, pa se sada pojavila priča da bi Prosinečki mogao dobiti posao.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Među kandidatima je i Igor Bišćan, selektor U-21 reprezentacije Hrvatske i bivši trener ljubljanske Olimpije.

Sve u svemu, Dinamo je spreman masno da plati i ko god da dođe, dobit će milionski ugovor, ali i preuzet će veliku odgovornost i imat će za vratom nekoliko ogromnih ciljeva.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IvoAndric44
Trebaju safeta susica zvati
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi