Prosinečkom u posljednjem kolu za opstanak u Turskoj treba pravo čudo

Čini se da su im šanse veoma male

Prosinečkom u posljednjem kolu za opstanak u Turskoj treba pravo čudo

S. Mlaćo

Još jedno kolo ostalo je do kraja u Turskoj, a prvak se već zna. To je momčad Basaksehira bh. reprezentativca Edin Višća.

Velika je borba na dnu, a pravo čudo za opstanak u društvu najboljih turskih timova treba ekipi Kayserispora koju sa klupe predvodi nekadašnji bh. selektor Robert Prosinečki.

Ankaragucu je već ispao, a traže se još dva putnika. Kayserispor ima 32 boda, Malatyaspor isto toliko, a Rizespor i Denizlispor 35.

U posljednjem kolu Kayserisporu treba pobjeda kući protiv sjajnog Trabzonspora, ali i porazi Rizespora te Denizlispora, te da Malatyaspor ne pobijedi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sve ovo jasno govori da je Prosiničeki bliže nižem rangu, no u nogometu se nikad ne zna.

Top Komentari

Dino69
Dobar igrac,los trener najbolji u ispijanju gemista
5 1
nikokovac
Kita od trenera,to sto je bio dobar fudbaler nista ne znaci nula od trenera
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi