I Crotone ima svog Ronalda: Juve u dvije sedmice dva puta prima gol škaricama

Sjajan gol Simyja

I Crotone ima svog Ronalda: Juve u dvije sedmice dva puta prima gol škaricama

Fudbaleri Crotonea i Juventusa u ovim trenucima igraju susret 33. kola Serije A.

Meč je jako bitan za obje ekipe. Crotone se grčevito bori za opstanak i svaki bod mu je bitan, dok Juve napada novu titulu i ne smije sebi dozvoliti kiks na ovakvom gostovanju.

Stara dama je povela nakon samo 17 minuta, a strijelac je poslije asistencije Douglasa Coste bio Alex Sandro. Ipak, Crotone je stigao do izjednačenja u 65. minuti kada je škaricama gol postigao Simy.

Istina, fudbaler Crotonea nije pogodio baš atraktivno kao nedavno Cristiano Ronaldo protiv Juventusa, ali ostaje činjenica da je Stara dama primila dva gola škaricama u dvije sedmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi