Juventus odbio ponudu za Paula Dybalu
Foto - EPA

PSG mu nudio ugovor

Juventus odbio ponudu za Paula Dybalu

M. Šljivak

Torinski Juventus odbio je ponudu francuskog prvaka PSG-a za Paula Dybalu.

Prema navodima italijanskih medija PSG silno želi dovesti Argentinca u svoje redove, jer se spremaju da ostanu bez Neymara.

Gotovo je izvjesno da će PSG tokom ljeta prodati Brazilca. Uveliko se traži njegova zamjena, pa je rukovodstvo pariškog tima pokušalo da dovede Dybalu.

Navodno je poslata ponuda za Argentinca. Međutim, Juventus ju je odbmah odbio i Dybali je ponudio novi ugovor do ljeta 2025. godine vrijedan 10 miliona eura po sezoni..

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako će PSG vjerovatno morati da traži druge opcije kao zamjenu za Neymara a Barcelona im je navodno za Brazilca spremna ponuditi Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea.

Parižani su nešto ranije postavili cijenu od 150 miliona eura i zaista samo rijetki klubovi mogu izdvojiti ovaj novac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti