Dybala: Nadam se da nemam koronavirus

Fudbaler Juventusa

Dybala: Nadam se da nemam koronavirus

Ofanzivac Juventusa Paulo Dybala reagovao je na medijske napise da je zaražen koronavirusom.

Poznato je kako je Italija u ovom trenutku žarište koronavirusa u Evropi. Dosad je preminulo više od 4.000 ljudi, a virus nije zaobišao ni fudbalere u Serie A, gdje ih je već nekoliko pozitivno.

Samo u Juventusu su dvojica, Daniele Rugani i Blaise Matuidi, a prethodnih dana bilo je glasina kako je pozitivan na koronavirus bio i Paulo Dybala.

"Pojavila se ranije lažna informacija o meni. To nije istina, iako sam u samoizolaciji kao i svi moji saigrači. U narednih nekoliko dana znat ću ishod testa. Nadam se da nemam virus, ali ako i budem imao, ostat ću u karanteni", ističe Dybala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinac je također savjetovao svima da se pridružavaju pravila i ostaju u kućama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi