Spalletti nije zabrinut: Znamo šta radimo

Inter ponovo poražen

Spalletti nije zabrinut: Znamo šta radimo

Fudbaleri Intera doživjeli su drugi uzastopni poraz u italijanskom šampionatu.

Ovoga puta bolji od Nerazzurra bio je Sassuolo, koji je na domaćem terenu slavio s minimalnih 1:0, no unatoč tome Luciano Spalletti nije zabrinut. Štaviše, tvrdi da je Inter na pravom putu.

"Sada sam još uvjereniji da radimo svoj posao kako treba. U obje utakmice koje smo izgubili smo odigrali sve po planu. Ponekad nam samo nedostaje malo koncentracije ili koje pametnije rješenje. Moramo bolje reagirati na kontranapade protivnika, jedino zbog toga gubimo", izjavio je Spalletti, prenose italijanski mediji.

Nerazzurre su porazi od Udinesea (3:1) i Sassuola (1:0) koštali pada na ljestvici, pa tako sada zauzimaju treće mjesto i za vodećim Napolijem zaostatak iznosi pet bodova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Priliku za povratak na pobjednički kolosijek Inter će imati 30. decembra kada na Giuseppe Meazzi dočekuje Lazio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti