I Hajduk danas ostao bez trenera

Buriću odbrojani dani

I Hajduk danas ostao bez trenera

S. Grebović

Izgleda je je danas crni dan za trenere velikana sa ovih prostora, jer je nakon Milojevića u Zvezdi, otkaz dobio i dojučerašnji strateg Hajduka Damir Burić.

Splitski velikan je ovu odluku saopštio danas uz obrazloženje kako je ova odluka u interesu kluba.

"Hajduk se iskreno zahvaljuje Damiru Buriću za sve dobro što je učinio za Klub, prvenstveno na spremnosti da preuzme ekipu i odgovornost u vrlo zahtjevnim trenucima nakon teškog ispadanja od Gzire, a bez obavljenih priprema i selekcije igrača".

Podsjećamo, Burić je sjeo na užarenu klupu Hajduka nakon sramotnog ispadanja iz Evrope od malteške Gzire u julu mjesecu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk će na zimsku pauzu sa druge pozicije, na kojoj 12 bodova zaostaje iza prvoplasiranog Dinama.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opasni12
Hahahaha ulica vodi klub zato se i mjenjaju kao na traci! Sto dalje navijače od kluba i imat ćeš odlične rez! Toliko štete nanijeli klubu ali vjerovatno zato sto ga vole!:))
2 0
Terminator
Hvala bogu pa otkaz.Trener 0 bodova.Ekipa Hajduka sigurno zaslužuje boljeg trenera.Sretno za Hajduk.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi