Sarajlija novi sportski direktor Hajduka

Iduće sedmice predstavljanje

Sarajlija novi sportski direktor Hajduka

U Hajduku su, čini se, okončali potragu za novim sportskim direktorom.

Prošlog mjeseca ovu funkciju je u Hajduku napustio Saša Bjelanović, a ako je vjerovati pisanju hrvatskih medija, za sportski segment na Poljudu u budućnosti će biti zadužen - Mario Stanić.

O dolasku nekadašnjeg fudbalera Željezničara pisalo se i prethodnih dana, no sada je navodno pao konačan dogovor i Sarajlija bi početkom sljedeće sedmice trebao biti predstavljen na Poljudu.

"Predsjednik Brbić trebao bi objaviti angažman Stanića i njegovog asistenta Ivana Kepčije, a oni nakon toga otkriti svoje planove, prije svega hoće li zadržati trenera Damira Burića ili će u potragu za nekim novim rješenjem", piše, između ostalog, 24sata.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U susjedstvu tvrde kako su male šanse da Burić ostane na poziciji trenera, a Stanićev 'as iz rukava' bi trebao biti Igor Tudor koji je posljednji angažman imao u Serie A gdje je vodio Udinese.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi