I kad nije na terenu Neymar privlači najveću pažnju, a ovog puta je u pitanju stajling

Prva brazilska zvijezda

I kad nije na terenu Neymar privlači najveću pažnju, a ovog puta je u pitanju stajling

Prva zvijezda fudbalske reprezentacije Brazila Neymar ne igra na ovogodišnjem Copa Americi, a razlog je povreda koju je zadobio na treningu prije samog turnira.

Ipak, bez obzira na to, Neymar je stalno uz svoje saigrače, a tako je bilo i tokom sinoćnjeg četvrtfinalnog duela protiv Paragvaja kada je zvijezda PSG-a meč gledala iz svečane lože.

Brazilac je tom prilikom stajlingom privukao veliku pažnju javnosti i fotoreportera obzirom da se obukao, kako kažu, kao NBA reklama.

U pitanju je skupocjeni primjerak raritentne jakne u stilu 90-ih koja je specifična jer po sebi ima grbove različitih NBA klubova, a najviše se ističu Chicago Bullsi i New York Knicksi.

Pogledajte kako tostoji na prvoj zvijezdi reprezentacije Brazila:

Iz Barcelone se oglasili: Neymar se želi vratiti!

U posljednje vrijeme se sve više piše o povratku Brazilca Neymara u Barcelonu.

Zvijezda PSG-a navodno se pokajala što je prije dvije godine došla u Pariz, pa bi se ovog ljeta voljela vratiti na Camp Nou stadion.

Ovu informaciju za inostrane medije potvrdio je i zamjenik predsjednika Barcelone Jodi Cardoner. Ipak, on kaže kako, uprkos Neymarovoj želji da se vrati, nikakvi razgovori još nisu obavljeni između dva kluba.

"Mi smo trenutno u procesu odlazaka igrača. To moramo završiti do 30. juna. Tačna je informacija da se Neymar želi vratiti u Barcelonu, ali nije tačna informacija da je Barcelona zabrinuta zbog toga. To nije predmet rasprave", kaže Cardoner i dodaje:

"Postoje mnoge stvari vezane za njegov odlazak koje mi se nisu dopale, mnoge... Postoji tvrdnja da smo potpisali Neymara, ali to nije istina. Nismo nikoga potpisali. Uopšte nemamo kontakt s njim. On i mnogi drugi žele igrati za Barcelonu. Ne čudi me da se Neymar želi vratiti jer ste to u prošlosti dešavalo s još nekim igračima. Neki su se na kraju i vratili poput Piquea i Fabregasa. Neymar je veliki igrač, ali okolnosti pod kojima je otišao moraju se ispitati kako bi se ustanovilo može li njegov povratak u klub biti realna opcija".

Inače, Neymar je za Barcelonu igrao od 2013. do 2017. godine i za to vrijeme je osvojio jednu Ligu šampiona.

Top Komentari

Posi
Naravno OPET Lendo sa retardiranim člankom !!
2 0
payron
jebo vas on i vi njega
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi