I komentator je bio u šoku: U Lihtenštajnu večeras postignut spektakularan gol

Reprezentatvac Rumunije sve oduševio "bombom"

I komentator je bio u šoku: U Lihtenštajnu večeras postignut spektakularan gol

Endin Čaušević

Reprezentacija Rumunije večeras je u gostima pobijedila Lihtenštajn sa 2:0 u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Rumuni su uspjeli da dođu do pete pobjede u kvalifikacijama, ali ona je na kraju bila pirova jer nisu uspjeli da se domognu baraža.

U baraž iz ove grupe otišla je Sjeverna Makedonija koja je večeras sa 3:1 pobijedila selekciju Islanda i uspjela je na kraju da dođe do druge pozicije u grupi J gdje je lider očekivano Njemačka.

Rumunija je bez problema pobijedila slabašni Lihtenštajn, a na ovom meču vidjeli smo vjerovatno najljepši gol posljednjeg kola kvalifikacija.

U centru pažnje u 87. minuti našao se Nicusor Bancu koji je postigao fantastičan pogodak sa nekih 20-tak metara, te je zakucao loptu u gol Lihtenštajna.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ovom "bombom" Bancu je bacio u trans i komentatora koji nije mogao da vjeruje kakav pogodak je zabio reprezentativac Rumunije za konačnih 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti