I Lazio zainteresovan za Bičakčića?

Bh. fudbaler na izlaznim vratima Hoffenheima

I Lazio zainteresovan za Bičakčića?

Sve je izglednije da će fudbalski reprezentativac BiH Ermin Bičakčić napustiti Hoffenheim.

Tokom prošle sezone Bičakčić je bio u drugom planu Hoffenheima, pa brojni njemački mediji predviđaju da će napustiti ovaj klub, a interesa za bh. fudbalerom na tržištu ne nedostaje.

Trabzonspor je klub koji je dosad pokazao najveći interes za Bičakčića, ali ovaj turski prvoligaš nije jedini koji bi u narednoj sezoni radio u svom timu vidio ovog defanzivca. Sada se pojavila informacija da je u igri i Lazio, koji je spreman ponuditi obeštećenje od tri miliona eura.

U Hoffenheimu neće stajati na putu Bičakčiću ukoliko odluči promijeniti sredinu, a pretpostavlja se da bi pomenuti iznos mogao zadovoljiti klub iz Sinsheima.

Bičakčić nosi Hoffenheimov dres još od 2014. godine kada je stigao iz Eintracht Braunschwiega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti