I Manchester United ima svog Hulka: Lingard napravio nevjerovatnu transformaciju

Ne izlazi iz teretane

I Manchester United ima svog Hulka: Lingard napravio nevjerovatnu transformaciju

E. Čaušević

Fudbaler Bayerna, Leon Goretzka, pauzu tokom koronavirusa iskoristio je da što više vremena provede u teretani, te je mnoge iznenadio svojim izgledom kada se vratio na teren.

Goretzka sada izgleda kao neko bodybuilder, a do prije pola godine je bio mršavi fudbaler. Istu stvar odlučio je napraviti i igrač Manchester Uniteda, Jesse Lingard, koji izgleda ne izlazi iz teretane.

Lingardu ne ide baš prethodne dvije godine u Unitedu, ali je odlučio maksimalno da se spremi za novu sezonu i dokaže Ole Gunnaru Solskjaeru da zaslužuje mjesto u prvom timu.

Ovaj 27-godišnjak želi fizički biti što spremniji, a česti odlasci u teretanu su dali odlične rezultate. Lingard je objavio na Instagramu kakvu transformaciju je napravio, te je oduševio javnost.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mnogi su mu u komentarima poručili da sada i Crveni đavoli imaju svog Hulka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Kakav hulk ovaj jedva 70kg ima
7 0
Adnanos
65 kg
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi