Fudbaler italijanskog SPAL-a je porijeklom iz BiH

"I mene je zvala BiH, ali uzalud, odlučio sam ranije za koga ću igrati"

29

Komentari (29)

emir_89
Koga briga sto su te zvali
Arnel925
Jasmine naj****m ti se bosanske mame.
Robijasi_It
Ko je dao hljeb brazilcima senegalcima i mnogim drugim pa znaju ipak odakle dolaze a takvi nam i ne trebaju koji nemaju srce za svoju domovinu što dalje vam kuća od nase bila
Sakib
Ti bi jedva docekao da te neko pozove
Hooruk
Pljuc
Lažeš niko te nije zvao, ko si ti uopšte?
svasta
Zena mu je Slovenka, morao je da igra za Sloveniju!
pipun
Moj Jasmine mozda si i u pravu ali bolan nebio tako se ne prica za novine, pogotovo ne protiv zemlje tvojih roditelja i rodbine. Po tvom intervju ispade dasu ti preci jarani od rodbine, cudno i to posto su jarani u Sloveniji a ti u Italiji. Dobar si igrac al izgledan supak od covjeka.
teddy sheringham
svasta
bosanchero
Adnanos
Radi se o tome kako se ko osjeca nebitno gdje je rodjen ili odrastao. Ja sam manje vise odrastao u Svedskoj ali se nikad necu osjecat kao Svedjanin. I nikad nebi izabrao Svedsku prije Bosne. E sada u Bosni ima vise problema nego bilo cega i nikad nebi mogao zivjet u Bosni a razlog je cisto iz ekonomski. Vise volim svoju djecu od bilo koje drzave tako da bi uvijek njih izabrao.
Benjamingst
Svaka cast, recimo ja nisam rodjen u EX YU ili u BiH nego u Njemackoj ali osjecam se Bosancem. Svoju djecu ucim da su BiH da pricaju nas jezik. Jos su mala 3g I 1g. A Imam I sina od 18 godina dok je igrao fudbal za skolu, uvjek je njemu zelja bila BiH igrao je po tim kampovima za djecu iz disapore sad bi trebao za Coolege da igra... volimo BiH I djecu isto ucimo ko su sta su. Inace kad cujem da zena ponekad sa sinom pocne engleski ja prekidam I kazem Bosanski jezik koristi sanjim zna Engleski neka prica maternji treba ce mu.... itd
bule
i sta je pisac htio reci
Benjamingst
Igraj onda za Sloveniju. Mislim da je tebi krivi sto je Dino izabrao BiH.
Prazina
Zašto bi mu uopšte BiH bila ispred zemlje u kojoj je rođen, u kojoj je stekao sve, u kojoj mu žive svi do kojih mu je stalo?
Uranija
Vidiš kako dečko ispravno razmišlja a ne kao ti i ostali hinjavci što želite da budete ono što niste.
MirzaBarucic
@Prazina: Zasto onda bh. Hrvati stavljaju Hrvatsku ispred zemlje u kojoj su rodjeni?
zigzag
Jer je jedno nacionalni identitet i nacionalna drzava a drugo politicka tvorevina koju tvore btw 3 konstitutivna NARODA. Nacionalni identitet ostaje i ako se naziv drzave promjeni pa tako hrvati nisu postali srbi u prvoj srboslaviji odnosno Kraljevini SHS/Kraljevini Jugoslaviji sa srpskim monarhom na celu kao sto nisu postali ni "jugosloveni" u komunistickoj tvorevini. Al ****ga, za nekog je to science fiction za shvatiti.
K79
a Josip Broz Tito je bio vanzemaljc
Uranija
Zigzagu: upravo ta ‘politička tvorevina’ je napravila mogućnost debilima licemjernim kao što si ti da budu ono što nisu i da se osjećaju na sve i svašta a ne na ono što jesu, lupaš gluposti i prerastate u još jedne mitomane kao što su nam ovi sa istoka
Tz075
zigzah,sta ste bili u kraljevini Bosni? Posto ces reci da nije bila bosanska kraljevina,cija kraljica lezi u Vatikanu?
Elmedin66
ZIGZAG,i tebi ocito nepoznanica pojam nacionalnpst i vjeroispovjest.Za tvoju informaciju u BiH ne zive BiH-Hrvati niti BiH-Srbi.U BiH zive Bosanski katolici i Bosanski pravoslavci.Hrvati zive u Hrvatskoj ,Srbi u Srbiji.Toliko od mene,za tebe decko o tvom ne znanju o pojmovima nacionalnost i vjeroispovjest.
Kiss
pošten odgovor
Rajvosa2019
Nakaradna vremena , interes preci od obraza
Aldin Neki
Od kakvog obraza?
Hep333k
A kad je to bilo drugacije?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.