I Mojović napustio NK Zvijezda

Kratko se zadržao

I Mojović napustio NK Zvijezda

Redove Zvijezde iz Gradačca danas je napustio još jedan standardni fudbaler.

U minuloj polusezoni "crveno-bijeli" nisu uspjeli ostvariti zacrtane ciljeve i danas se nalaze tek na 9. mjestu, a nezadovoljni situacijom u klubu, po automatizmu pojedini igrači već napuštanju Banja Ilidžu.

Prvi je ispisnicu odlučio uzeti najbolji strijelac Kenan Šarić, a danas je to isto učinio i defanzivac Nikola Mojović koji je tokom prethodnih mjeseci važio standardnog i jednog od najboljih fudbalera Zvijezde.

Da se razišao sa Zvijezdom potvrdio nam je i sam Mojović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nisam bio zadovoljan situacijom koja je vladala u klubu, oprostio sam čak i dug, samo kako bih otišao... Treneru i svojim sada već bivšim saigračima želim sve najbolje u budućnosti. Zahvalio bih se i navijačima na korektnom odnosu", poručio je Mojović na odlasku.

Prije nego što je došao u Zvijezdu, kroz karijeru je Mojović ranije još igrao za Sutjesku, Drinu, Radnik, Borac, Zetu, Vojvodinu...

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi