I nije ga sramota? Krajnje bijedan i kukavički potez fudbalera Bayera

Nevjerovatno šta je planirao da uradi

I nije ga sramota? Krajnje bijedan i kukavički potez fudbalera Bayera

E. Škorić

Pitamo se, gdje je nestao sportski duh u današnjim fudbalerima?

Čast onima koji drže do fair-playa i trude se da sve ostane u granicama sportskog duha, no potez Bayerovog napadača danas na gostovanju kod Schalkea je sve samo ne fair-play.

Dogodilo se to u 58. minuti meča. Bayer je vraćao domaćinu loptu u fair-play situaciji, ali je Alario krenuo trčati, došao do nje i na kraju pokušao postići gol.

Golman domaćih je uspio odbraniti, a da nije, Alario bi postao omražena sportska ličnost jedan duži period i o tom potencijalnom golu govorilo bi se dugo vremena i u Njemačkoj, ali i šire.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za svoj kukavički potez "nagrađen" je žutim kartonom i rekli bismo potpuno opravdano.

[twitter]https://twitter.com/smkhairi87/status/1272218255239725057[/twitter]

Top Komentari

Luck1946
Zašto odbrambeni igrač nije uzeo loptu, već pri vodstvu 1:0 htjeo još malo vremena ukrasti? U kakvoj su situaciju bili igrači Schalkea kad su izbacili loptu u aut. Vjerovatno nikad lopte nisi šutn'o pa ovako pišeš.
0 7
Ivica_Osim8
picke
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi