Kai Havertz je sve bliže velikom transferu
Foto - EPA

Sve je spremno za transfer

Kai Havertz je sve bliže velikom transferu

M. Šljivak

Sjajni fudbaler Bayera iz Leverkusena Kai Havertz nalazi se pred velikim transferom.

Iako se 20-godišnji fudbaler u proteklom periodu povezivao najviše sa Chelseajem i Real Madridom, ali i Manchester Unitedom, karijeru bi na kraju trebao nastaviti u Bayernu.

Posljednje informacije iz Njemačke govore da je Bayern već pola posla završio oko transfera. Pregovori s Bayerom se već uveliko vode i očekuje se da bi uskoro sve moglo biti završeno.

Bayern je za sada u prednosti nad ostalim. Dogovor još nije postignut, postoji još mnogo stvari da se riješi, ali vrlo je vjerovatno da će Havertz naredne sezone nositi dres tima iz Minhena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tim iz Leverkusena će za usluge sjajnog fudbalera inkasirati oko 80 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Momak moze biti novi Ronaldo, daleko najbolji, dribling, sut sa obe noge, skog, daleko ce dogurati u narednih 10 sezona...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi