I NS FBiH "zaključao vrata"

Zbog vanrednog stanja

I NS FBiH "zaključao vrata"

Admin Čaušević
Teme:

Shodno novonastoloj situaciji uzrokovanoj virusom "Covid-19" u Nogometnom savezu Federacije BiH dana danas je održan sastanak predsjednika NS FBiH Irfana Durića, dopredsjednika NS FBiH Slavena Garića i generalnog sekretara NS FBiH Eldina Bakovića.

Sasvim logično i potpuno opravdano i NS FBiH je "zaključo vrata", odnosno obustavio sve aktivenosti za naredni period.

"Postupajući po odlukama i uputama Vijeća ministara BiH i Federalnog štaba Civilne zaštite zaključeno je da do daljnjeg traje obustava svih sportskih aktivnosti u okviru NS FBiH, te održavanje sastanaka organa i tijela Saveza.

Svim kantonalnim/županijskim savezima i klubovima koji se takmiče u nogometnim ligama NS FBiH preporučuje se striktno poštivanje odluka i uputa Vijeća ministara BiH, Federalnog štaba Civilne zaštite kao i kantonalnih/županijskih vlada i štabova Civilne zaštite.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naredni koraci i aktivnosti bit će utvrđeni u skladu sa odlukama i uputama nadležnih Državnih i Federalnih organa o čemu će svi članovi NS FBiH biti pravovremeno obaviješteni.

Rukovodstvo NS FBiH će uz pomoć svih postojećih sredstava komuniciranja donositi potrebne odluke, a Kancelarija NS FBiH ostaje otvorena za dalju komunikaciju i saradnju sa svim članovima Saveza", saopšteno je iz NS FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti