I Poturalić pojačao TOŠK

Novi napadač u Tešnju

I Poturalić pojačao TOŠK

Nakon što je potpisana saradnja sa Ahmedom Šabićem, TOŠK iz Tešnja angažovao je pojačanje i u napadu.

Na zvaničnoj stranici Tešanjci su objavili da će plavo-bijeli dres u narednoj sezoni nositi i 22-godišnji Husein Poturalić, koji dolazi kao slobodan igrač nakon što se prethodno razišao sa Tuzla Cityjem.

U klupskim prostorijama Poturalić se danas zvanično obavezao TOŠK-u na vjernost i predstavljat će definitivno pojačanje, a kroz karijeru u 1. ligi FBiH je već imao priliku igrati ranije noseći dresove Orašja i Bratstva.

"Poturalić je novo pojačanje TOŠK-a. Dobrodošao", stoji na klupskoj stranici.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednim danima će biti potpisani ugovori sa ostalim pojačanjima i igračima kluba koji će nastaviti saradnju sa TOŠK-om i sljedeće sezone.

Top Komentari

chs1975mostar
sretno tošk!! i da se plasirate u pl iduce godine!! dragi ste mi,,i jako ambiciozan kolektiv!!sve najbolje!!! LP ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi