I Realova Marca se naklonula Messiju: Već jutros mu...

Oduševljeni partijom Argentinca

I Realova Marca se naklonula Messiju: Već jutros mu...

Samir Mlaćo

Fudbalski svijet je oduševljen novom sjajnom partijom Lionella Messija. Argentinac je briljirao i ostavio Liverpol bez tračka nade u revanšu.

"Lako je igrati i dobijati kada u ekipi imati Messija", samo je jedan od mnogobrojnih komentar nakon utakmice na Nou Campu.

Teško je reći da je lako, ali kada imate Messija zaista se osjećate sigurno. Samo milimetar prostora i stotinka vremena dovoljna je za majstoriju.

Tako je bilo i sinoć. Poigravao se legendarni Argentinac sa zvijezdama Liverpoola, a o sjajnoj partiji njega i saigrača piše i španska Marca, koja je poznata kao glasnik ljutog rivala Reala iz Madrida.

Iako je tek počeo peti mjesec ove godine, Marca piše kako ne treba čekati još osam mjeseci za odluku o najboljem igraču svijeta za 2019. godinu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Već ovog jutra Messiju trebaju dati Zlatnu loptu", piše u naslovu.

Top Komentari

MirzaBarucic
Osvojiće ako Bog da još jednu, i potvrditi, najbolji je na svijetu. GRANDE MESSI
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi