I Šišić raskinuo ugovor sa Slogom

Nije opravdao očekivanja

I Šišić raskinuo ugovor sa Slogom

Sa Slogom iz Gornjeg Crnjelova raskid saradnje je dogovorio i Aldin Šišić.

Ovaj bivši mladi reprezentativac je u redove prvoligaša iz Republike Srpske stigao zimus kao veliko pojačanje, ali kako taj epitet nije opravdao, došlo je do prijevremenog raskida saradnje.

Da je Šišić bivši igrač Sloge potvrdio je ovaj klub i na svojoj zvaničnoj stranici, zahvalivši mu se pritom za sve što je uradio u prethodna tri mjeseca.

"Protekla polusezona bila su neuspješna, kako za njega, tako i za naš klub koji uvijek gaji najviše ambicije. Tako je sada, a tako će, uprkos predviđanjima pojedinih dušebrižnika, biti i u narednoj godini", saopštili su, između ostalog, iz Sloge.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Slogi su se očito pomirili s tim da su izgubili trku s Borcem za plasman u Premijer ligu BiH i na ovaj način vjerovatno pokušavaju smanjiti troškove do kraja šampionata. 

Ugovor je nešto ranije raskinut sa Davorom Arnautovićem, a na izlaznim vratima je i Joco Stokić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi