Razišli se Arnautović i Sloga iz Gornjeg Crnjelova

Potvrdio prvoligaš iz RS-a

Razišli se Arnautović i Sloga iz Gornjeg Crnjelova

U samom finišu sezone Sloga iz Gornjeg Crnjelova saopštila je da se rastaje sa Davorom Arnautovićem.

Ovaj 27-godišnji fudbaler u redove prvoligaša iz Republike Srpske je stigao ovog ljeta. U dosadašnjem dijelu sezone je odigrao gotovo sve utakmice za ovaj klub, ali saradnja između dvije strane je na kraju okončana ranije od očekivanog.

Iako je sezona uveliko u toku, iz Sloge su objavili da je s Arnautovićem ugovor raskinut i da više nije član kluba iz Gornjeg Crnjelova.

"Sloga se zahvaljuje Arnautoviću za vrijeme provedeno u klubu i želi mu sve najbolje u nastavku karijere", stoji u saopštenju ovog ambicioznog tima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Slogi su se očito pomirili s tim da su izgubili trku s Borcem za plasman u Premijer ligu BiH i na ovaj način vjerovatno pokušavaju smanjiti troškove do kraja šampionata. Na izlaznim vratima Sloge se, prema nezvaničnim informacijama, nalazi također i napadač Joco Stokić.

Sloga inače trenutno za Borcem zaostaje velikih 12 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi