I to smo dočekali: Preko Whatsappa potvrdili produženje ugovora

Modernizacija na Sardiniji

I to smo dočekali: Preko Whatsappa potvrdili produženje ugovora

S. Grebović

Ozvaničenje ovog ugovora prošlo bi u potpunoj anonimnosti da predsjednik kluba ovo nije saopštio putem svog ličnog Whatsappa.

Ekipa sa Sardinije je ove sezone ispunila primarni cilj, a to je svakako opstanak u društvu najbolji. U toj misiji su i uspjeli zauzevši 15. poziciju sa 41 osvojenim bodom.

Cagliari se ovih dana najviše pominje u kontekstu sa odlaskom mlade nade Nicole Barelle, prvi čovjek kluba Tommaso Giulini se pohvalio uspješnim produžetkom ugovora sa igračem Lucom Cigarinijem.

Predsednik italijanskog prvoligaša je kompletak tok pregovora sa tridesetdvogodišnjim veznjakom podijelio sa svojim pratiteljima na društvenim mrežema:

"Da li imamo dogovor?"
"Da, imamo!"

"Hvala Ciga, u dobrim rukama smo sa tobom, ili bolje da kažem stopalima"
"Hvala Pres, postavili smo dobre temelje"
"Očekujem te sutra za potpis"

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti