Veliko razočarenje na Maksimiru: Dinamo je mislio da je sve gotovo, pa uslijedio pravi šok

Ništa od transfera

Veliko razočarenje na Maksimiru: Dinamo je mislio da je sve gotovo, pa uslijedio pravi šok

Midhat Šljivak

Zagrebački Dinamo u potrazi je za pojačanjima u finišu prijelaznog roka. Povezuje se hrvatski šampion s mnogim fudbalerima, a dolazak jednog od njih je nažalost po Modre propao. Dres Dinama neće obući Brazilac Iago. 

Zagrebački Dinamo u potrazi je za pojačanjima posljednjeg dana prijelaznog roka. Kao jedna od deficitarnih pozicija je ona na lijevom beku, a tu je trebao stići brazilski fudbaler Iago iz Augsburga.

Međutim, od njegovog dolaska neće biti ništa. Augsburg ne želi pustiti 26-godišnjaka, iako se ne računa previše na njegove usluge, te će on ostati u Njemačkoj.

Dinamo tako ostaje bez rješenja na ovoj poziciji. U Zagrebu su bili uvjereni kako će ga dovesti u svoje redove, no na kraju od transfera po svemu sudeći neće biti ništa.

Iago Amaral Borduchi stigao je u Njemačku 2019. godine. Augsburg ga je platio šest i po miliona eura brazilskom Internacionalu.

Oglasi

Ove sezone nije upisao niti jedan nastup za njemačkog bundesligaša, a ukupno je odigrao 78 utakmica uz učinak od četiri pogotka i 10 asistencija.

Prijelazni rok u Hrvatskoj traje do ponoći. Hrvatski prvak će vjerovatno pokušati naći rješenje i vidjet ćemo šta će se desiti.

Očekuje se da bi zagrebački klub do kraja dana mogao završiti i transfere napadača Varaždina Frana Brodića, te legendarnog veznjaka Arijana Ademija.

Potražite više informacija na temu HNL:

Hoće li transferi biti realizovani i hoće li Modri završiti još neki posao do kraja prijelaznog roka, znat ćemo u narednim satima.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi