Mancini poslao emotivnu poruku Mihajloviću

Čeka ga utakmica života

Mancini poslao emotivnu poruku Mihajloviću

Aktuelni trener Bologne Siniša Mihajlović primoran je u 50. godini prekinuti karijeru.

Mihajlović je odradio ljekarske preglede koji su pokazali da mu je "potreban hitan tretman", a iako mediji u Italiji nisu naveli o kojoj tačno bolesti je riječ, jasno je da će se iskusni strateg morati povući.

"On više neće moći da vodi Bolognu. Čeka ga druga utakmica. Meč života", piše, između ostalog, Corriere dello Sport.

U narednim satima očekuje se da Mihajlović izađe pred javnost i objasni o čemu je riječ, no da ima istine u onome o čemu se piše potvrđuje svakako i objava nekadašnjeg saigrača Roberta Mancinija.

"Previše se snažan Siniša. Ovo ćete učiniti jačim i onda ćemo opet da igramo padel", napisao je selektor Italije koji je s Mihajlovićem u prošlosti igrao zajedno u Sampdoriju i Laziji. 

Nekadašnji selektor Srbije od januara vodi Bolognu s kojom je od borbe za opstanak došao do desete pozicije u Seriji A, a kao nagradu za dobar posao trebao je dobiti i novi ugovor, no od toga, kako stvari stoje, neće biti ništa.

View this post on Instagram

Sei troppo forte @mrmihajlovic 💪🏽💪🏽💪🏽questo ti fa un baffo e poi dobbiamo giocare a padel #mancio 💙

Potražite više informacija na temu Serie A:

A post shared by Roberto Mancini (@mrmancini10) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi