Nakon informacija da mora prekinuti karijeru: Siniša Mihajlović će se oglasiti u 16:30

Navodni zdravstveni problemi

Nakon informacija da mora prekinuti karijeru: Siniša Mihajlović će se oglasiti u 16:30

Jutors su iz Italije stigle vijesti da bi srbijanski stručnjak, inače trener Bologne, Siniša Mihajlović mogao biti primoran prekinuti svoju trenersku karijeru.

Navodni razlog za to je teška bolest.

Detaljnih informacija za sada nema, ali je poznato da se Mihajlović ne osjeća dobro još od četvrtka.

Mihajlović se prošle sedmice osjećao loše i imao temperaturu zbog čega je ekipa Bologne morala bez njega krenuti na pripreme.

U prvom trenutku se sumnjalo na groznicu, ali su ljekarski pregledi otkrili da je situacija puno ozbiljnija.

Navodno su doktori odmah "naredili" Mihajloviću da krene sa terapijama, te da se mora u potpunosti posvetiti liječenju, a fudbal ostaviti po strani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Detalja, kao što je već rečeno, za sada nema, ali bi ih trebalo biti nakon 16:30.

Naime, za danas u 16:30 je zakazana press konferencija na kojoj će se Siniša Mihajlović obratiti medijima.

Top Komentari

Hrubesch
Dobar igrac, solidan trener i veliko govno kao čovjek, veliki nacionalista. Ali opet nek ozdravi, ako je vec bolestan.
11 2
Peđa
Eto vidis ja za razliku od tebe nikada nisam pravdao nijedne domace izdajnike ni cetnike, jer su mi isti kao ustase, muslimanska policija, Handzar divizija... Ja sam iz partizanske porodice od galve do pete. A ti prekajas istoriju, svi znamo ko je bio hrvatsko cvece. Himler nije postrajavao cetnike u 2. svetskom ratu, takodje zlocince, nego Handzar diviziju, imas slike, samo nemoj reci da je to montaza. A zna se ko je najvise stradao u Jasenovcu, Jevreji, Srbi i Romi.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije