Iako je baraž upitan, jedan Zmaj je već stigao u Sarajevo

Došao u posljednji čas

Iako je baraž upitan, jedan Zmaj je već stigao u Sarajevo

Iako je odigravanje polufinalnog susreta play offa za plasman na Euro između BiH i Sjeverne Irske pod velikim znakom pitanja, jedan Zmaj je već stigao u Sarajevo. 

Radi se o Ervinu Zukanoviću koji je očigledno uhvatio jedan od posljednjih vozova kako bi napustio koroavirusom zaraženu Italiju i stigao u rodnu BiH.

Trenutno ne možemo sa sigurnošću tvrditi ali pretpostavljamo da je Ervin u nekoj vrsti kućne izolacije pa je objavio fotografiju kako uživa u suncem okupanoj bašti u svog kućnog ljubimca.

Zukanović je tako vjerovatno postao prvi bh. reprezentativac koji igra 'vani' da je stigao u rodnu domovinu pred baraž za koji se još uvijek ne zna hoće li biti odigrano.

Za sada djeluje kao nemoguća misija dolazak igrača kao što su Edin Džeko ili Miralem Pjanić koji su u kućnim izolacijama u Rimu odnosno Torinu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, Nogometni savez BiH poslao je jučer dopis UEFA-i u kojem moli krovnu kuću evropskog fudbala da odgodi meč baraža protiv Sjeverne Irske.

Top Komentari

AmirTenk
svaki put me presjece kad ovaj gigant primi loptu
4 1
E.Car
Donio je coronu u Sarajevo možda,simptoma nema prvih dana kada nastaje inkubacija. Tek polje 14 dana si siguran da nema virus.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi