Iako je petak, ljubitelji klađenja su na slatkim mukama

Nekoliko vrlo zanimljivih parova

Iako je petak, ljubitelji klađenja su na slatkim mukama

Iako je danas petak, to ne bi trebalo zaustaviti ljubitelje klađenja da ne okušaju svoju sreću jer ima zaista nekoliko vrlo zanimljivih parova. 

Obzirom da ih sredinom sljedeće sedmice očekuju utakmice Lige šampiona, Bayern Minhen i Juventus će večeras odigrati svoje mečeve u Bundesligi, odnosno Seriji A.

Bayern će u goste Augsburgu gdje će pokušati da nastaviti vršiti pritisak na vodeći Dortmund, dok će Juventus imati relativno lak zadatak obzirom da dočekuje Frosinone i sve osim pobjede Stare dame bi bilo ravno senzaciji.

Osim pomenutih susreta, odigrat će se dva meča u Ligue 1 i jedan u La Ligi. Najprimamljivija utakmica je svakako ona između Lyona i Guingampa jer se mnogi kladioničari još uvijek sjećaju kako je upravo Guingamp nedavno pobijedio PSG u gostima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

MOZZART kladionica nudi kvotu od čak 9,00 na eventualni trijumf gostiju na ovom meču, dok je koeficijent na Lyon 1,30. Kada su u pitanju mečevi Juventusa i Bayerna, treba reći da su ova dva kluba veliki favoriti protiv svojih rivala.

Na Bayern je koeficijent samo 1,25, a na Juventus još manji - 1,12. Naravno, mnogi će u ovim mečevima pokušati sa nekim drugim tipovima kao što su zbroj golova it., a kompletnu ponudu možete pogledati OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi