Novinar u Novom Sadu postavio pitanje Stankoviću, a on odmah napustio press konferenciju

Nije im se svidjelo ono što je pitao

Novinar u Novom Sadu postavio pitanje Stankoviću, a on odmah napustio press konferenciju

E. Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde danas su u gostima pobijedili Vojvodinu sa 2:1.

Zvezda je u 16. kolu srbijanske Superlige uspjela da dođe do nove pobjede i to nakon preokreta u drugom poluvremenu.

Vojvodina je povela u 31. minuti autogolom Dragovića, a pogodak za 1:1 postigao je Pavkov u 54. minuti.

Dragović je u 62. minuti ponovo bio u centru pažnje, ali ovaj put na drugoj strani jer je uspio da zatrese mređu Vojvodine i pogodi za 2:1 što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

Dosta zanimljivo bilo je i na press konferenciji koju je nakon jednog pitanja odlučio da napusti Dejan Stanković. Stankoviću se nije svidjelo pitanje jednog od novinara i odlučio je da napusti press konferenciju.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Da li je Vojvodina danas morala da izgubi jer bi u tom slučaju bila velika bodovna razlika između Crvene zvezde i Partizana", pitao je novinar.

Nakon toga nastao je muk u press sali, a onda se ubacio PR Zvezde koji je istakao da je to tendenciozno pitanje i odmah je označio kraj press konferencije. Novinar koji je postavio pitanje poručio je da ono nije bilo za Zvezdinog PR-a nego za Stankovića, ali je trener Zvezde već napustio press salu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije