Ibišević meč protiv bivšeg kluba počinje sa klupe?

Hertha gostuje Stuttgartu

Ibišević meč protiv bivšeg kluba počinje sa klupe?

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević trebao bi utakmicu protiv bivšeg kluba u okviru njemačke Bundeslige početi sa klupe za rezerve. 

Ibiševićeva Hertha sutra od 15.30 sati gostuje kod Stuttgarta u okviru 18. kola njemačke Bundeslige, a Vedo bi taj susret trebao početi sa klupe.

Trener Herthe Pal Dardai poručio je da ima dva veoma dobra napadača, ali da će samo jedan od njih početi sutrašnji meč.

"Imam dva prava napadača, Vedada i Davieja. Obojica su posebni, ali veoma je moguće da jedan od njih dvojice neće biti u prvoj postavi za sutrašnju utakmicu protiv Stuttgarta. Vjerovatno nećemo igrati u formaciji 4-4-2", oktrio je Dardai.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njemački mediji prenose da veće šanse da zaigra u prvoj postavi ima nekadašnji napadač RB Leipziga Davie Selke (22) koji je u prvom dijelu sezone odigrao 10 bundesligaških utakmica i postigao je četiri gola.

S druge strane, Ibišević je također postigao četiri gola, ali je odigrao dva meča više u Bundesligi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi