Pružio podršku Larssonu i njegovom sinu

Ibra huliganima: Dođite da se obračunamo

Endin Čaušević

Švedski velikan Helsinborg nakon 23 godine ispao je iz najelitnijeg ranga fudbala u Švedskoj.

Klub koji s klupe vodi legendarni napadač Henrik Larsson poražen je od Halmstada sa 2:1, te je tako definitivno ispao iz lige. Ipak, nakon meča uslijedile su sramotne scene na terenu na koji su utrčali navijači Helsinborga.

Oni su krenuli prema igračima svoje ekipe, a najgore je prošao Larssonov sin Jordan kojeg su pretukli. Nakon ovih sramotnih dešavanja oglasio se i Zlatan Ibrahimović koji je otvoreno zaprijetio ovim huliganima.

"Henrik je uvijek meni čuvao leđa, a sada ću ja njemu i ne treba da se brine. Razgovarao sa s njim i pitao sam ga da li je na stadionu uopšte bilo osiguranja. Sramota je da se ovo desilo. Ovim huliganima poručujem da dođu meni pa da se obračunamo", rekao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi