Ibrahimović ne prašta ni Raioli: Pogledajte njihov susret u mixed zoni San Sira

Nakon meča Milan - Juventus

Ibrahimović ne prašta ni Raioli: Pogledajte njihov susret u mixed zoni San Sira

A. Čaušević

Mino Raiola je možda i najutjecajniji menadžer u svijetu fudbala, međuti igračima koje zastupa nalazi se i Zlatan Ibrahimović. 

Raiola je u četvrtak prisustvovao susretu Kupa Italije između Milana i Juventusa koji okončan nerijšenim rezultatom 1:1. Na tom meču je osim Ibrahimovića nastupilo još nekoliko njegovih igrača poput Matthijsa De Ligta, Blaisea Matuidija te Gianlugija Donnarumme.

Kontroverzni menadžer je s obzirom na svoju ulogu poslije meča u mixed zoni stadiona San Siro novinarima bio zanimljiviji od mnogih igrača Rossonera i Bianconera.

Kada je prilikom davanja izjave ugledao Ibrahimovića Raiola je zastao te je novinarima kazao kako se mora odbraniti od Zlatana jer jer bol od udarca sa njihovog posljednjeg susreta nije prošao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović se približio Raioli rekao mu je da je znao gdje se nalazi, udario ga je po leđima te je samo odšetao. Kao je protekao njihov susret pogledajte u video prilogu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Ibra tipican seljak...
8 16
vence
Bas ga isponizavao..svojim transferima mu donio brat bratu 50ak miliona. Ponizavanje..nema sta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi